سلام ، خوش اومدی !
اینجا قسمت جزئیات پست های قالب هست
150
دنبال کنندگان140
دنبال شوندگان45
دیدگاه هاهایلایت های امروز

پیتزا پپرونی کلاسیک
اگر از طرفدارای پیتزای تند هستین ، بهتون پیشنهاد میدم پیتزا پپرونی ایتالیایی سولیکو با سس مخصوصش رو اصلا از دست ندین .
جدیترین پست ها

چیز برگر خانگی
برای خیلی از مردم دنیا همبرگر یکی از دلچسب ترین غذاهای آماده و فست فودی به حساب میاد. ترکیب یک لایه گوشتی ضخیم همراه با پنیر و سس می تونه اشتهای هر فردی رو تحریک کنه.

سمبوسه با خمیر یوفکا
اگه از من بپرسین از جذاب ترین خوراکی های که خیلی آسون و سریع باشه چیه بهتون میگم سمبوسه.

مافین سوسیس و تخم مرغ
در خوشمزه بودن و معروفیت سوسیس تخم مرغ که شکی نیست. در این مطلب یه مدل جدید از سوسیس تخم مرغ رو میذارم که یه گزینه عالی برای سینی فینگرفود هست.
پیتزا پپرونی کلاسیک

برای درست کردن این غذای خوشمزه اول فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه. نان پیتزا پمینا را در قالب پیتزا بزارین.
بعد با سس مارینارا (طرز تهیه رو در ادامه توضیح میدم) سطح خمیر رو بپوشونید.برای سس پیتزا همه مواد سس رو داخل ماهیتابه بریزید و با هم تفت بدین تا داغ بشن و کمی مزه همو بگیرین. چون این پیتزا باید تند باشه بهتره فلفلش رو به اندازه کافی بریزین. سس رو روی خمیر پخش کنید بهتره یک سانت دور خمیر خالی بمونه تا بعد از پخت پیتزا شکیل تر باشه.
بعد زیتون رو که حلقه ای بریدین ، فلفل سبز حلقه ای برش شده و به مقدار دلخواه پنیر پیتزا رو روی خمیر پخش کنید و حلقههای پپرونی سولیکو رو روی سطح پیتزا بچینید.
پیتزا را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار بذارین تا هم خمیر بپزه و هم پنیر آب بشه و پنج دقیقه آخرم گریلو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه. و در این مدت هر چند دقیقه یکبار به اون سر بزنید. معمولا بعد از ۲۵ دقیقه پیتزا آماده است. نوش جونتون !
نظر بدین