
پیتزا پپرونی کلاسیک
برای درست کردن این غذای خوشمزه اول فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه. نان پیتزا پمینا را در قالب پیتزا بزارین. بعد با سس مارینارا (طرز تهیه رو در ادامه توضیح میدم) سطح خمیر رو بپوشونید. در مرحله بعد کمی پنیر پیتزا سطح سس بریزید و حلقههای پپرونی سولیکو را سطح پیتزا بچینید. پیتزا را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار بذارین و در این مدت هر چند دقیقه یکبار به اون سر بزنید. معمولا بعد از ۲۵ دقیقه پیتزا آماده است. نوش جونتون !

پیتزای فوری با نان پیتا
پیتزا رو همه دوست دارن مخصوصا بچه ها، منم در این مطلب میخوام یه پیتزای فوری، سریع و آسون رو بهتون یاد بدم که دیگه از این به بعد هر وقت خودتون یا بچه های گلتون هوسش رو کردین بدون دردسر و با هر چیزی که تو خونه دارین درستش کنین. من این پیتزارو با کالباس درست کردم ولی شما میتونین به جای کالباس از گوشت، مرغ و حتی سبزیجات مختلف استفاده کنین و لذتش رو ببرین …

پیتزا پپرونی کلاسیک
برای درست کردن این غذای خوشمزه اول فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه. نان پیتزا پمینا را در قالب پیتزا بزارین. بعد با سس مارینارا (طرز تهیه رو در ادامه توضیح میدم) سطح خمیر رو بپوشونید. در مرحله بعد کمی پنیر پیتزا سطح سس بریزید و حلقههای پپرونی سولیکو را سطح پیتزا بچینید. پیتزا را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار بذارین و در این مدت هر چند دقیقه یکبار به اون سر بزنید. معمولا بعد از ۲۵ دقیقه پیتزا آماده است. نوش جونتون !